Hej och välkommen till vårt lilla katteri i Åkers Styckebruk!! 

Vi som bor här heter Camilla och Hasse, vi har fyra ungdomar (två var från tidigare förhållanden) som är mellan 16 och 20 år gamla. Hos oss bor även "Mini" & "Kerstin", två Yorkshireterriers.

Vår ambition är att föda upp friska katter med bra temperament och typ i en hemmamiljö med normalt vardagsliv och allt vad det innebär. Katterna har tillgång till hela huset och har dessutom flera rastgårdar med utgång genom kattluckor så de kan vara ute när de vill.
Vi har även ett litet torp mitt ute i skogen utanför Örebro som vi brukar åka till på ledigheter, och givetvis följer alla katterna med.

Vår inriktning är främst alla varianter av silver och smoke. Vår inställning är att TYP, HÄLSA och TEMPERAMENT betyder lika mycket i avelsarbetet. Vi stödjer hälsoprogrammen och HD-röntgar och HCM-testar (ultraljud och DNA) våra avelsdjur. Vi arbetar även för att bredda avelsbasen.

Vi försöker ställa ut våra blivande avelkatter, och även övriga katter som inte blir alltför stressade av utställningar.
 
Våra kattungar är vid försäljningen veterinärbesiktigade, chip-märkta, doldafelförsäkrade i AGRIA, registrerade i Sverak samt dubbelvaccinerade. Leveransklara är de tidigast vid 13 veckors ålder. Camilla är certifierad ID-märkare med chip.

Vi är noga med vem vi säljer våra katter till, men kan man garantera katten ett kärleksfullt hem så är man självklart mer än välkommen att kontakta oss.
Vi svarar givetvis på alla mail, så om ni inte fått något svar från oss så har det nog inte gått fram, prova att skicka mailet igen eller ring istället :-)


Vårt hus


Katternas rastgårdar


Torpet med rastgård.

Rastgård nummer två, med eget rum.

Inne i torpets storstuga

Camilla & Hasse
Tel. 0159-31702